I stedet for portvin vil der blive serveret smagsprøver på øl, når Nr. Lyndelse og Omegns Husholdningsforening inviterer til ostearrangement med juleinspiration 17. november.

Nr. Lyndelse: - Det var ellers meningen, at Søren fra Super Brugsen ville komme med et udvalg af portvine, men han er blevet forhindret. I stedet kommer en ung mand fra Bryghuset på Flakhaven og serverer smagsprøver på øl, lyder det fra Alis Christensen fra Nr. Lyndelse og Omegns Husholdningsforening.

Hun fortæller, at resten af deres ostearrangement med juleinspiration vil fortsætte som planlagt.

- Kirkeby og Trane sponsorerer osten og Anne-Lise fra hallen vil kreerere forskellige varme og kolde retter, og hun vil samtidig viderelevere opskrifter og svare på spørgsmål, siger Alis Christensen og oplyser, at datoen for seneste tilmelding er ændret.

- Vi havde sat tilmeldingsfristen til en uge før, men på grund af ændringen vil vi gerne ophæve fristen. Det kan jo være, at nogle havde glædet sig til ost med portvin og ikke kunne forestille sig ost med øl, så hvis de vil melde fra, skal der også være plads til andre, der gerne vil deltage i stedet for, siger hun.

Interesserede kan kontakte Kirsten Larsen på tlf. 6590 1837.

Ostearrangementet foregår fredag 17. november 2017 kl. 18.30 i Klublokalet i Carl Nielsen Hallen i Nr. Lyndelse. 

Pris: 125 kr. inkl. 1 genstand.

  • Af: