modtager

Team Rynkeby venter fordobling af overskud
RINGE: Det bliver grevinde Alexandra, der på Børnecancerfondens vegne skal modtage overskuddet fra både Team Rynkebys Tour de Paris 2009 og Team Ringes Paris-tur.

Det sker på Ringe Handelsstandsforenings torvedag lørdag den 19. september kl. 11, og der bliver med garanti god grund til at smile.

Selv om det endelige beløb er en velbevaret hemmelighed, oplyser direktør i Rynkeby Foods, Jørgen Dirksen, at målet om at fordoble sidste års rekord-overskud på 1.450.000 kr. nok skal lykkes. Bl.a. er der holdt auktion over flere af rytternes trøjer, heriblandt statsministerens.

Det bliver en af de trofaste og faste ryttere på Team Rynkebys Ringe-hold, Laurits Tørnæs, der skal overrække pengene til grevinde Alexandra. Hun er æresmedlem af Børnecancerfonden.

Pengene fra Team Ringe overrækkes af Jens Martin Jensen, der ikke alene cyklede til Paris i år - men også tog turen hjem igen på to hjul.

Borgmester Bo Andersen, Jørgen Dirksen og Børnecancerfonden direktør, Marianne Nielsen, taller alle tre ved overrækkelsen, hvor ryttere fra samtlige Team Rynkeby-hold også vil være til stede. De har forud for overrækkelsen snuppet en rask cykeltur på 37 km, og de mødes efterfølgende til frokost og forevisning af film fra årets tur.

Torvedag

18 af byens forretninger stiller op til torvedagen, og det er lidt flere end sidste år.

I boderne kan man finde alt fra sko og tøj til hele familien til bagerbrød, hundemad og bøger. Nye på Torvet er børnetøjsforretningen Willerik, Frirum, der sælger dame- og børnetøj, Dansk BARF Center med hundefoder og Bilcenter Fyn.

Torvedagen foregår kl. 10-13, og Rynkeby Foods byder på juice til alle børn.