Årslev: Når Årslev Boldklubs Støtteforening i år inviterer til Torvedag og sponsorcykelløb er omgivelserne nye.

Tidspunktet er der dog ikke ændret ved, nemlig sidste lørdag i august, så den 25. august flytter boderne fra Stationsvej til boldklubbens eget anlæg ved Kirkevej i Årslev.

-Vi har lavet om på stedet, fordi vi så kan bruge boldklubbens anlæg i stedet for at leje ét, fortæller Ole Simonsen, der er bestyrelsesmedlem.

- Cykelløbet bliver kørt på en bane, som vi laver ved klubhuset, og vi finder ud af, hvem der skal cykle., tilføjer han.

Detaljerne omkring cykelløbet er ikke på plads endnu, men det plejer at være et populært indslag på dagen. Sidste år blev der kørt omkring 26.000 kr ind, som går til ungdomsarbejde i ÅB.

Til dagen hører boder fra private og handlende, og lidt af hvert plejer at være til salg. Interesserede henvender sig til boldklub eller støtteforening. Dagen begynder kl. 10 med morgenbord og varer til om eftermiddagen.

Nu håber arrangørerne på stor tilslutning til dagen.
  • Guldborg_Bente_(2015)_009

    Af:

    Jeg er journalist på Faaborg-Midtfyn Lokalredaktionen i Ringe. Her beskæftiger jeg mig som tovholder især med lokalstof i ugeavisen Midtfynsposten - og også med stof til lokalsiderne i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har været ansat siden 1987, altid på Midtfyn. Jeg bor i Kværndrup med min mand og holder af planter og have.