Elever fra Ringe Friskole agerede pizzabagere på p-pladsen ved SuperBrugsen i Ringe, da madkonceptet GoCook kom forbi. Det var grønne pizzaer, der blev serveret for kunder og forbipasserende.
Copy link address
René Vaaben Johansen rvjo@faa.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Flere af eleverne fra Ringe Friskole slog fast, at der ret ofte er kød på, når de spiser pizza. Det var dog ikke tilfældet forleden, hvor der udelukkende blev lavet grønne pizzaer. Foto: René Johansen -
Bordet med fyld til pizzaerne bugnede af grønsager. Foto: René Johansen -
GoCook-konceptet rammer 20 byer i denne omgang. Det eneste sted på Fyn er i Ringe. Foto: René Johansen -
Selv om pizzaerne var uden kød, så faldt de i elevernes og andres smag. Foto: René Johansen -
Michelle Lang, var sammen med Michel Krøger, dagens undervisere ved GoCook-arrangementet. De sørgede for at vejlede de unge mennesker i den rette tykkelse på grønsagerne og pizzabunden. Foto: René Johansen -
15 elever fra Ringe Friskole indtog forleden p-pladsen ved brugsen i Ringe. Her blev der lavet grønne pizzaer. Foto: René Johansen -
15 elever fra Ringe Friskole indtog forleden p-pladsen ved brugsen i Ringe. Her blev der lavet grønne pizzaer. Foto: René Johansen -
15 elever fra Ringe Friskole indtog forleden p-pladsen ved brugsen i Ringe. Her blev der lavet grønne pizzaer. Foto: René Johansen -
15 elever fra Ringe Friskole indtog forleden p-pladsen ved brugsen i Ringe. Her blev der lavet grønne pizzaer. Foto: René Johansen -
15 elever fra Ringe Friskole indtog forleden p-pladsen ved brugsen i Ringe. Her blev der lavet grønne pizzaer. Foto: René Johansen -
15 elever fra Ringe Friskole indtog forleden p-pladsen ved brugsen i Ringe. Her blev der lavet grønne pizzaer. Foto: René Johansen -
15 elever fra Ringe Friskole indtog forleden p-pladsen ved brugsen i Ringe. Her blev der lavet grønne pizzaer. Foto: René Johansen -
15 elever fra Ringe Friskole indtog forleden p-pladsen ved brugsen i Ringe. Her blev der lavet grønne pizzaer. Foto: René Johansen -
Bordet med fyld til pizzaerne bugnede af grønsager. Foto: René Johansen